Proč milujeme šperky z pozlacené oceli?

Proč milujeme šperky z pozlacené oceli?

Pozlacená ocel se ve šperkařství i mezi zákazníky stává stále populárnější volbou, a to z dobrých důvodů! V tomto článku si tak uděláme rychlý souhrn nejzásadnějších benefitů šperků z tohoto slušivého a pevného materiálu.

  1. Odolnost: Šperky z pozlacené oceli nabízí perfektní spojení ocelové základny, která zaručuje, že šperk odolá prasknutí, naštípnutí i poškrábání, zatímco pozlacená vrstva zase chrání před oxidací, korozí a ztrátou zářivosti.
  2. Hypoalergenní: Máte alergii na nikl nebo jiné kovy? Nesmutněte! Šperky z pozlacené oceli jsou hypoalergenní, takže si jejich krásu můžete užívat bez obav z alergické reakce.
  3. Snadná údržba: Údržba ocelových šperků je velmi snadná - stačí je otřít měkkým hadříkem a máte hotovo. 
  4. Cena: Ocelové šperky nabízí spoustu parády za málo peněz. Cenově jsou mnohem dostupnější než šperky ze stříbra, zlata nebo platiny. Jsou tak ideální volbou pro ty, kteří touží po stylových a moderních doplňcích, ale nechtějí přitom příliš utrácet.
  5. Kvalita zpracování: Díky pozlacení (nebo postříbření) získávají ocelové šperky luxusní vzhled, který směle konkuruje zlatu a nabízí příjemnou každodenní alternativu k drahým šperkům. 

Potěšte se nádherným doplňkem, který vám bude každý den dělat radost a nebudete se muset rozmýšlet, jestli za to skutečně stojí. 

1_1